Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres: de Kwakel 24, 1241LC Kortenhoef
Telefoon: +31 (0) 85 1303424
Whatsapp: +31 (0) 6 12787465
Email: info@bultus.com
Internet: www.bultus.nl
KvK-nummer: 77217756
BTW-nummer: NL8609.37.720B01

Openeningstijden klantenservice

  • maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00
  • Zaterdag: gesloten
  • Zondag: gesloten

Openingstijden kantoor

U kunt op onze kantoorlocatie eventueel uw order op afspraak afhalen, dit vertraagd de levertijd van uw order.
Let op: u kunt zonder bestelling en bevestiging geen producten afhalen op de kantoorlocatie

  • maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00
  • Zaterdag: gesloten
  • Zondag: gesloten

Klachten

Bultus vindt het erg vervelend als u een klacht heeft of als er iets is wat opgelost moet worden volgens u. We kijken graag met u samen of we snel een oplossing voor uw probleem kunnen vinden.

Hoe kunnen we dit oplossen?

Het probleem oplossen gaat het snelste door ons geautomatiseerde klachtenformulier in te vullen. Zo hebben het het snelst de nodige informatie op de goede plek. Indien u het makkelijker vindt, mag u ook altijd contact met Bultus opnemen via Whatsapp of e-mail op klantenservice@bultus.com

Als u een klacht heeft en na contact met onze klantenservice niet tot een oplossing bent gekomen die naar uw tevredenheid is, kunt u een mail sturen naar directie@bultus.com of een brief sturen per post ter attentie van onze manager klantenservice. Alle klachten worden serieus opgepakt en we doen onze uiterste best om alle klachten naar tevredenheid op te lossen. Verzoeken via directie@bultus.com worden verwerkt op maandag tot en met vrijdag. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan het Webshop Keurmerk https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/ of aan deze commissie via het Europees ODR Platform.