Mijn Bultus

Account aanmaken

U wilt vaste klant worden bij Bultus. U bent van harte welkom bij ons bedrijf. We zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te bedienen. Het voordeel van een Mijn Bultus account is onder andere dat u niet telkens uw gegeven opnieuw hoeft in te voeren. Uw gegevens worden door Bultus veilig bewaard, en niet doorgespeeld aan derden. Een ander voordeel van een Mijn Bultus account is de mogelijkheid tot het inzien van uw eerdere bestellingen en uw facturen. Deze zijn allebei in te zien in het tabblad ''bestellingen'' in uw account.

Zakelijk of particulier?

Bij het aanmaken van het account kunt u de keuze maken tussen een zakelijk of een particulier account. Alle velden met een sterretje moeten volledig ingevuld worden. Als u iets niet goed of onvolledig ingevuld heeft zal het desbetreffende veld laten zien dat u nog iets moet aanpassen. Alle gegevens correct ingevuld? Dan klikt u op 'registreren'. Als u eerder een bestelling bij Bultus heeft geplaatst maar toen geen account heeft aangemaakt zal deze oude order helaas niet aan het account toegevoegd kunnen worden.

Acountstatus en/of vragen

Wilt u de status van uw bestelling bekijken op mijn Bultus? Of heeft u een vraag over uw bestelling? Log dan snel en eenvoudig in op ‘Mijn Bultus'. In uw persoonlijke account kunt u alle gegevens bekijken en vragen stellen als iets niet duidelijk is.

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? geen probleem. U kunt uw wachtwoord bij Mijn Bultus eenvoudig wijzigen door hier te klikken.