Betalen

Betaalmogelijkheden zijn er bij Bultus genoeg. Zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten zijn er verschillende mogelijkheden om de facturen te betalen.
Zo kunt u altijd een betaalmogelijkheid kiezen die bij u of uw bedrijf past.

IDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Bultus afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Voor iDeal transacties vragen wij geen extra transactiekosten. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor de volgenden banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, van Landschot bankiers, Knab en Triodos.

Creditcard

De betaling van uw bestelling (met creditcard) geschiedt altijd via een beveiligde omgeving. Uw betalingsgegevens, zoals uw rekeningnummer of creditcard gegevens worden bij Bultus niet bekend of opgeslagen. Met de volgende creditcards kunt u bij ons betalen: Visa, Mastercard en Maestro.

Paypal

U kunt bij ons ook direct afrekenen met PayPal. Bij PayPal kunt u eenvoudig met uw e-mailadres op de beveiligde omgeving inloggen. Na het inloggen kunt u met een paar simpele kliks met uw saldo, (eventueel gekoppeld aan uw bankrekening of creditcard) uw bestelling betalen. Met PayPal kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. Transacties met PayPal zijn veilig en volledig verzekerd. Met PayPal wordt kopen op het internet gemakkelijker dan ooit.

Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen door middel van de bankpas. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betaling met Bancontact is zeer eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Vooruitbetaling

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken. Het rekeningnummer van Bultus is NL35RABO0351555846.

Billink

Met billink kunt u achteraf betalen per factuur. Zodra u de factuur heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. De voordelen van Billink: Achteraf betalen, veilig betalen, extra 10 dagen uitstel van betaling. Voor meer informatie over Billink kunt u hier klikken.

Betaling niet gelukt?

Is de betaling niet gelukt of heeft u problemen met het online afronden van uw betaling? Wij helpen u graag! Indien u een betaalpoging heeft gedaan en het bedrag van uw rekening is afgeschreven, maar niet bijgeschreven bij de order, dan vragen wij u contact op te nemen via de mail. Soms hapert de toewijzing van de betaling aan de order. Wij verzoeken u om bij deze mail een foto of screenshot van de betaling bij te voegen. Zo kunnen wij de betaling sneller controleren. Let op: bij sommige betaalmogelijkheden is er een vertraging en kan de verwerking dus langer duren dan normaal. Is de betaling niet afgeschreven en ook niet bijgeschreven bij de order? Dan hebben wij de betaling helaas ook niet ontvangen. U kunt dan eenvoudig via de klantenservice om een nieuwe betaallink vragen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode.

Terugbetaling

Als uw order en/of factuurbedrag is veranderd zullen wij het verschil wat is ontstaan zo snel mogelijk terugstorten op uw rekening. Het bedrag wordt gestort op de rekening waar u mee betaald heeft. Het is wel zo dat een terugbetaling pas gedaan wordt als het originele factuurbedrag betaald is. De verandering in factuurbedrag zullen wij in ons systeem aanpassen. Wij maken dan een creditfactuur aan die we via de mail versturen naar het adres waar ook de facturen heen gestuurd worden.

Blijven er toch nog vragen over, dan helpt onze klantenservice u verder. In uw account kunt u de status zien van al uw betalingen. Helaas is de status van een terugbetaling hier niet te volgen. Als u de creditfactuur ontvangen heeft en als de originele factuur betaald is zal de terugbetaling binnen 1 tot 3 dagen uitgevoerd worden.Als het toch langer duurt dan deze termijn is het verstandig om contact met de klantenservice op te nemen. Let op: door het weekend kan een terugbetaling iets langer duren.

Facturen

Als u een order bij Bultus heeft besteld krijgt u daarvan een orderbevestiging en als u voor een directe betaalmethode heeft gekozen zoals iDeal zal de factuur direct aangemaakt worden en zal die vlak na de orderbevestiging bij u in de mail komen. Als u voor een uitgestelde factuurmethode kiest zoals bijvoorbeeld 'overschrijving', krijgt u de factuur op het moment dat het factuurbedrag bij ons verwerkt is.

Facturen in uw account

Als u een account aanmaakt kunt u er ook voor kiezen om de factuur naar een ander mailadres te laten versturen. In uw account kunt u alle facturen terugvinden, bekijken en eventueel uitprinten. Let op, Bultus verstuurt geen papieren facturen meer om het milieu te ontzien. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze eenvoudig aanmaken door te klikken op 'account aanmaken'.